Testimonials

Bij de diverse klanten zijn er natuurlijk ook evaluaties geweest. Het is onmogelijk om alle evaluaties hier volledig op een website te zetten, dus heb ik een (ruime) selectie gemaakt uit een aantal ‘uitgesproken’ stukjes feedback, waardoor er toch een duidelijk beeld ontstaat. Hieronder een greep uit verschillende evaluaties bij de klanten.

Philips

feedback van projectleiders, klant en Logica-CMG management

Inzet en motivatie van Björn zijn zonder meer uitstekend te noemen. Ondanks allerlei perikelen vaak buiten de invloedsfeer van Björn, heeft Björn zich altijd de volle 100% ingezet. Dit was niet altijd even gemakkelijk, zeker gezien zijn enorme reistijden en afstanden.

Björn heeft voor het projectteam, maar zeker voor Philips een cruciale rol gespeeld voor de acceptatie en beheer van de Elise applicatie en omgevingen. Dit heeft er toe bijgedragen dat wij een technisch correcte en tijdige oplevering richting Philips hebben kunnen realiseren.

Technische vaardigheden: Niets op aan te merken. Het project kende een complexe Philips infrastructuur met een breed scala aan ondersteunende tools die in een bepaalde samenhang opereerden. Linux 64 bits, SAP Portal technologie, J2EE en Java en Oracle in een cluster omgeving. Absoluut niet eenvoudig.

Kwaliteit werk: Zijn verslaglegging en aangelegde documentatie is verrassend helder en duidelijk. Zeker gezien de complexiteit van de werkomgeving is Björn in staat om heldere analyses te schrijven etc. Dit valt duidelijk op.

Van nature heeft Björn een open en constructieve manier van communiceren, zowel intern als naar de klant. In tijd van nood is dit goed om snel duidelijkheid te krijgen. Door de klant is dit als positief punt onderkent.

Ondanks de druk op Björn bleef hij rustig en bleef hij meedenken met de opdrachtgever.

Essent

feedback van projectleider klant, management klant, concullega’s

Technische vaardigheden: Björn is in staat om naast zijn inhoudelijke SAP XI kennis ook advies te geven over zaken in het verlengde hiervan, zoals SLD, NWDI/CMS, aansluiting bij SAP Portal. Op XI gebied weet je zowel onervaren als ervaren personen iets nieuws bij te brengen.

Resultaatgerichtheid: Zaken die Björn op pakt, worden altijd opgeleverd. Ook als hiervoor veel zoek en speurwerk noodzakelijk is.

Inzet en motivatie: De inzet en motivatie van Björn zijn boven gemiddeld.

In een volgend Portal Project zou ik Björn graag weer in mijn team willen hebben.

Intellectuele / analytische vaardigheden: Björn weet altijd een erg goed overzicht van de verschillende aspecten van een projectgebied te krijgen en ziet daarbij direct de valkuilen. Hij is een goede doordenker, wat in het project bij Essent waardevol is geweest, doordat diverse aandachtspunten door Björn op tijd werden gedetecteerd.

Kwaliteit werk: Björn levert degelijk en kwalitatief hoogwaardig werk af. Broddelen staat niet in zijn woordenboek en de realisatie van zijn oplossingen zijn goed doordacht.

Björn is een zeer prettige consultant om mee samen te werken. Mede dank zij Björn is de teamsfeer zodanig dat we vergeten dat we eigenlijk helemaal geen collega’s zijn.

Intellectuele / analytische vaardigheden: Björn is erg goed in het analyseren van problemen. Iets dat komt doordat hij technisch goed onderlegd is, maar zeker ook doordat hij analytisch erg sterk is. Zelfs bij de meest complexe problemen die bij Essent voorkwamen, kon hij snel de vinger op het echte probleem leggen.

Inzet en motivatie: Björn zet zich altijd in voor de klant, zowel bij het bepalen van de toekomstvisie van een klant als bij het oplossen van directe problemen. Wanneer er beslissingen genomen worden die volgens hem niet in het voordeel zijn van de klant zal hij de consequenties duidelijk maken.

Björn is een uitstekende kracht die met een enorme toewijding zijn werkzaamheden bij Essent heeft verricht.

Je bent van grote toegevoegde waarde geweest in deze periode. Zowel qua kennis en persoonlijkheid ben je een van de drijvende krachten geweest. Bedankt voor je inzet en humor afgelopen periode!

InBev

feedback van klant en account manager

Effort and Motivation: Björn showed exceptional effort and motivation during this escalation with the customer. At very short notice he made himself available on site over a weekend, and continued to work nights until the escalation was resolved. To do this disrupted his personal and his work life, yet he still remained very motivated and dedicated. I have the utmost respect for this kind of dedication, which is significantly more of what could be reasonably asked for.

Technical Skills: Björn’s technical skills were exactly what was required, and why he became a very valid member of the escalation team.

Logica collega’s over mij:

Alle projecten die we tot nu toe samen gedaan hebben zijn succesvol afgerond met tevreden klanten, hetgeen een duidelijke graadmeter is.

Intellectuele / analytische vaardigheden: Zeer goed. Björn is in staat zowel ‘het grote geheel’ te overzien als ook snel en gericht tot de kern van problemen te komen.

Björn heeft zich vol ingezet om het RFID demo centre tot een succes te maken. XI in relatie met RFID techniek in AutoID is bleek nog niet een echt volwassen combinatie. Toch heeft Björn zich in alle gevallen zelfstandig hier door heen geworsteld. 
Inzet werd mede getoond al die keren dat je zelfs van huis uit ’s avonds of in de weekends nog even checks hebt uitgevoerd of zaken hebt rechtgezet. Soms ook zonder dat het gevraagd werd, klasse!

Tijdens het project signaleerde Björn tijdig problemen. Björn is prettig in de omgang. In het begin kwam Björn erg rustig over, maar wel professioneel. Ik had in het begin even moeite je in te schatten (ligt misschien ook aan mij;), maar naarmate het project vorderde werd je betrokkenheid steeds duidelijker.

Björn communiceert duidelijk en eerlijk. Hierdoor is hij een erg prettige collega om mee samen te werken. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Ook maakt hij gebruik van zijn netwerk als hij zelf hulp nodig heeft.

Björn streeft ernaar om het gewenste resultaat op het gewenste ogenblik op te leveren. Hij neemt initiatief en neemt een actieve houding aan tov partijen waarvan hij afhankelijk is om zijn resultaat te bereiken.

In dit hectisch project is het vooral van belang geweest om goed met elkaar te kunnen communiceren. Hier is niets op aan te merken. Björn heeft op basis van minimale aanwijzingen moeten werken maar heeft uitstekend de oplossingsrichting aan gevoeld en is met waardevolle voorstellen gekomen. Hij heeft daarmee ook een belangrijke bedrage geleverd in de tot stand komen van het totale architectuur plaatje.

Björn is een echte teamplayer. Zoekt commitment en afstemming van zijn ideeën en inzichten en heeft belangrijke nieuwe inzichten aangedragen. Hij heeft belangrijk onderzoekswerk verricht naar de mogelijke inzet van SAML en later naar de inzet van een LDAP oplossing om Single Sign On (SSO) over meerdere servers (PHP en SAP) mogelijk te kunnen maken.

Mijn indruk: een vakman die zich graag wilt verbreden. Waar nodig durft Björn af te wijken van de vaak belopen veilige paden maar hij doet dit zeer beheerst en met overleg.

Rock ICT –> KLM

Feedback van Projectleider, Technisch Projectleider en een collega

 

“Björn has done a good job at the SAP Upgrade project (ECC 6.0 and BI 7.0) at KLM Engineering & Maintenance. Both the changes of BI 7.0 and ECC 6.0 were very succesful. During these difficult changes and during the preparation, Björn handled issues very composed.”

Excellent person to join forces with. Wide and deep knowledge of several aspects of SAP like Java, Security and Portal. As well a profound technical expertise as well a wide functional/business approach. Besides work a great person to debate about a whole range of subjects. No doubt to accelerate to combine strategies in the future.

Björn performed the upgrade to SAP ECC6 and SAP BI7 very well. The total leadtime of this project was around 1 year. Björn is serious and someone you can rely on. He keeps a good overview during complex situations and remains critical to himself as well as other specialists in a project. Björn is not satisfied if things are done for 95%. Furthermore he can work very independent and needs only limited guidance. I will without any doubt hire him for other technical SAP projects.

Rock ICT –> Kadaster

Feedback van een concullega

 

Björn is a colleague for whom flexibility comes first: he is always available when the customer needs him, be it during the day, at night or on weekends. Besides that, the diversity of his knowledge is striking. Finally it’s also his great sense of humor which makes it extremely pleasurable to work with him.

*All statements are reflections of employee interactions with Rock ICT and do not necessarily represent the opinion of their respective company.